Innemend Italië verscheen in maart 2011 en kende in 2019 de zesde druk alreeds. Er zijn nog slechts een handvol exemplaren te koop. Laat je meeslepen door dit fascinerende boek van Italië-kenner Marc Vandenbon.

 

Auteur Marc Vandenbon gaf in tien jaar tijd ruim tachtig lezingen over zijn geliefde Italië. Hij doet er in 2021 nog een dozijn bij  maar nog is dit niet het einde. Doorgaans is zijn boek zijn leidraad, al durft het ook (en alleen) over Rome gaan. Zijn kennis van en zijn kijk op de Eeuwige Stad zijn fascinerend. Zie de agenda: lezingen.

De Standaard schrijft... “Innemend Italië is een persoonlijk relaas (...) met rake bedenkingen en observaties over een land dat geschift, gek en chaotisch is maar tegelijk sprankelend en verfrissend.” (De Standaard, 28 mei 2011)

 

Reisboeken.be schrijft... “Alhoewel dit een debuut is, is het geschreven in een vloeiende, humoristische schrijfstijl. Het boek is rijk geïllustreerd. Vooral de dubbelpaginagrote foto’s springen eruit… Dit boek begint waar andere reisgidsen eindigen. Marc Vandenbon neemt je mee naar oorden waar je als gewone toerist niet terecht zult komen. Lees meer” (augustus 2011)

 

Touring Explorer schrijft... “De auteur kan zijn fascinatie voor italië nauwelijks verbergen... Het prachtig geïllustreerde boek mag niet ontbreken op de leesplank van iedereen die Italië kent of wil ontdekken. Lees meer”